top of page
Energiebesparing

Bespaar energie!

Onze oplossingen kunnen voor een aanzienlijke besparing op uw energiekosten zorgen zonder ook maar enigszins af te doen aan de efficiëntie van uw proces en uw bedrijfszekerheid: in tegendeel! En omdat we alleen uiterst duurzame componenten en systemen leveren bespaart u óók op onderhoudskosten.

Extra energiebesparend: de straalpomp

Om stijgende energiekosten in de hand te houden en tegelijkertijd investeringen te beperken worden in talloze industriën al straalpompen gebruikt. De straalpomp, een type pomp waarmee de druk en temperatuur van een uitstromend medium kan worden geregeld, heeft dankzij haar technische eenvoud en robuustheid een lange levensduur, is slijtvast en onderhoudsarm.

Extra energiebesparend: de stoom-warm water unit

Deze zeer breed inzetbare systemen kunnen voor een energiebesparing van maar liefst 10% tot wel 15% zorgen! Een stoom-warm water unit mixt stoom met warm water en wordt in alle industriën veel gebruikt.

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

office@sandb.nl

 

 

 

 

 

tel: 030 – 241 0800

 

 

 

 

 

Gessel 61, 3454 MZ De Meern

© 2016

 

 

 

 

 

bottom of page